Garanci & Servis

Dollapët tanë janë të garantuar kundër defekteve në punim dhe materiale për 10 vjet.Garancia nuk zbatohet për gërryerjen normale, kujdesin e papërshtatshëm, abuzimin, lëvizjen dhe instalimin e gabuar ose të pakujdesshëm;ose të përfundojë;ose koston e transportit, shkarkimit, instalimit ose heqjes.Gjatë periudhës së garancisë, kompania jonë do të vendosë të riparojë ose zëvendësojë pjesët me defekt sipas situatës së defektit.Defektet e vogla si gërvishtjet dhe pikat nuk konsiderohen si defekte në punim dhe material.Dallimet e vogla në pamjen e kokrrave në qoshe dhe skaje janë të lëmuara dhe të pashmangshme, gjë që nuk konsiderohet si defekt punimi.Dollapët më të mirë të kuzhinës prej çeliku inox meritojnë garancinë më të mirë.Ne ndërtojmë dollapët më të mirë të kuzhinës me materialet më të mira të disponueshme.

SHËRBIMI GJITHËTË JETË

1. Shërbimi me një ndalesë, duke përfshirë projektimin, prodhimin dhe transportin.Plotësoni dizajnin dhe kuotimin falas brenda 24 orëve pas konfirmimit të dizajnit.Ne kemi një ekip të fortë R&D për të dizajnuar dhe përshtatur sipas kërkesave tuaja.
2. Gama e gjerë e përzgjedhjes së stileve në banak, përfundim, ngjyra etj.
3. Shërbimi i personalizimit.Ekipi ynë i përzgjedhur dhe profesional i projektimit do të diskutojë të gjitha kërkesat tuaja si me vizatimin e ndërtimit ashtu edhe me vizatimin e thjeshtë me dorë për të bërë kabinetet tuaja perfekte.
4. Kontroll i rreptë i cilësisë përmes të gjithë prodhimit përpara paketimit dhe dorëzimit.
5. Dorëzimi në kohë.Bazuar në kërkesat e klientëve për të zgjedhur kushtet më ekonomike të transportit.Ne do të mbajmë koston e transportit të paguar më shumë ose më pak të paguar dhe tarifën bankare ndërmjetëse në porosinë e re tjetër.
6. Shërbimi lokal i instalimit ofrohet me një tarifë shtesë.
7. Ekipi ynë i shërbimit pas shitjes do të japë përgjigjen dhe zgjidhjen më të shpejtë nëse ka ndonjë problem në lidhje me cilësinë ose instalimin.


WhatsApp Online Chat!