Udvælgelse og udvikling af køkkenskabe i rustfrit stål

De fleste af de tidligere køkkenskabe i rustfrit stål blev kun brugt på hoteller og restauranter.På grund af materialebearbejdning, farvevalg, pris og andre faktorer har de ikke været meget brugt.Indtil de seneste år er folks krav til hjemmemiljøet blevet højere og højere med forbedringen af ​​folks levestandard, hvilket har fremmet udviklingen af ​​husholdnings køkkenskabe i rustfrit stål.

Hovedmaterialet i rustfrit stål overordnede køkkenskabe er 304 rustfrit stål, som 304 er et af de mest udbredte metalmaterialer til køkkenudstyr, fødevareproduktionsudstyr, generelt kemisk udstyr, atomenergi, teknik osv. Sammenlignet med køkkenskabe lavet af træplader, rustfrit stål køkkenskabe er stærk moderne metal stil, som er dybt begunstiget af folk, der elsker moderne mode.Træskabet er let at blive revnet af tidevand, møl osv. med påvirkning af formaldehydfrigivelsen.Men det rustfri stål kompenserer for alle disse mangler.

Køkkenskabe i rustfrit stål er stærke og holdbare, som kan bruges i årtier.Køkkenskabene lavet af spånplader og MDF er brugt i fem til otte år og skal udskiftes.Derudover er køkkenskabet i rustfrit stål meget rent, fordi det ikke suger vand som træ- eller MDF-pladen, der er tilbøjelig til at mugne, når det er vådt og nemt at skjule snavs og bakterier.Og overfladen i rustfrit stål er glat, ikke bange for ridser, nem at rengøre og hygiejnisk, som stadig er ny efter lang tids brug.

På grund af de mange fordele er køkkenskabe i rustfrit stål mere og mere populære på boligmarkedet.


Indlægstid: 16-jan-2020
WhatsApp online chat!