Kjøpstips for skap i rustfritt stål

1. Kvaliteten på materialet påvirker direkte kvaliteten på skapet.For tiden er det hovedsakelig "304", "201", "203" og andre typer stål på markedet.Ytelsen er annerledes på grunn av den forskjellige ingrediensen.304 stål er bedre enn 201 stål i hardhet og rustmotstand, derfor anbefales skap laget av 304 rustfritt stål.

2. Maskinvaretilbehør er en viktig indikator på kabinettkvalitet.Skaptilbehør inkluderer hengsler, glider, funksjonell maskinvare og koblinger.Den funksjonelle maskinvaren avhenger hovedsakelig av tykkelsen på stolpen, tykkelsen og antall lag av belegget.Det finnes to typer glider: dempet og ikke-dempet.Selvfølgelig er det dyrere for demping.Hengsel er forbindelsesstykket som forbinder dørpanelet med skapet.Det er den mest brukte delen i skaptilbehør.Derfor bør god kvalitet velges.

3. Håndverket er et svært viktig kriterium for å måle kvaliteten på et skap.Det viktige punktet er om kanten og tetningslisten til skapet er bearbeidet ved maskinstøping, og om tetningslisten er godt tettende.

4. Materialet er miljøvennlig eller ikke.Om de skadelige stoffene overskrider standarden mv.

5. Et brukervennlig design er begynnelsen på å skape det koselige huset.

6. Service etter salg er rettidig og profesjonell eller ikke vil påvirke bruken av skapene.Skap skal brukes i årevis, det vil være en god følelse å bruke hvis problemene løses raskt og perfekt.


Innleggstid: 18. desember 2019
WhatsApp nettprat!