Slik rengjør du baderomsspeilet og medisinskapet

Medisinskap med speil i aluminium har vært våre populære produkter i årevis.Med høykvalitets aluminium og kobberfritt sølvspeil, tjener de flere formål på badet.

Mange forbrukere spør hva er de foreslåtte måtene å rengjøre speil og skap, og nedenfor er noen forslag.

Bestem først hva du vil rengjøre med.En eddik-vann-løsning gjør underverker når det kommer til speilrengjøring, men du kan sikkert også bruke en vanlig glassrens.En annen avgjørelse er om du skal bruke papirhåndklær, en klut eller avis.Kluter er gjenbrukbare og de mest miljøvennlige.Imidlertid kan både papirhåndklær og noen kluter etterlate lo på speilet.Hvis du bruker en klut, velg en mikrofiber eller lofri en.

Når du har bestemt deg for rengjøringsvæsken og verktøyene, gni speilet med en sirkulær bevegelse.Gå fra topp til bunn.Når hele speilet er rengjort, tørk med en mikrofiberklut.

Hvis du skal rengjøre innsiden av medisinskapet med speil, rfjern alt fra skapet.Bruk såpevann og en ren klut eller svamp for å tørke av veggene og hyllene i skapet.Bruk en ren klut til å tørke den og la skapets dør stå åpen for å lufte den.Når det er helt tørt, sett tingene tilbake.Nå har du fått et rent skap.

 


Innleggstid: 16. august 2022
WhatsApp nettprat!