Kabinetkøb – Diyue gør kunderne mere sikre!

Rustfrit stål er stærkt, let at skrubbe, så de mere erfarne dekoratører foretrækker at vælge rustfri stålskabe, som er praktiske og bekvemme.

Men mange mennesker ved ikke, at det rustfrie stål i nogle skabe kun er et lag overflade, interiøret og hardwaren er ikke helt rustfrit stål.Derudover er almindeligt rustfrit stål, som er uden den særlige behandling, svært at rengøre, nemt at klæbe til fingeraftryk og ridser.Dette er karakterforskellen for rustfrit stål.

Hele Diyue kabinettet er lavet af fødevarekvalitet 304 rustfrit stål.Bordpladen kan være 304 rustfrit stål eller kunstig kvarts.Kummen og bordpladen kan udformes i ét stykke uden samlinger.Blum hardware gør skabene mere stabile.

Overfladen i rustfrit stål er blevet behandlet ved en høj temperatur på 220 ℃, så der er ingen grund til at bekymre sig om miljøbeskyttelse.Efter at være blevet behandlet med høj hårdhed på overfladen af ​​anti-food syrepletkrydderi, er det mere slidstærkt, let at tørre, højglans, høj korrosionsbestandighed og forhindrer effektivt fingeraftryk i at klæbe.Det er et gennembrud i skabsindustrien i rustfrit stål.

Overfladesprøjtning af Diyue rustfrit stålskabe bruger metallisk maling (samme som overflademaling på high-end biler), og farven kan tilpasses efter kundens krav.

Diyue rustfri stålskabe har mindst 10 års levetid, og prisen er i henhold til størrelsen og detaljerne, som kunden kræves.Gratis for tegning og tilbud.


Indlægstid: 23. februar 2021
WhatsApp online chat!